maanantai 18. elokuuta 2014

Round 3 - fight!

Viikko numero kolme pyörähti käyntiin, mutta palataanpa vielä viime viikkoon.


Lauantaina steppasin puntarille ja kiloja ei ollut tippunut. Grammoja sentään 900. Pieni pettymys kun täyttä kiloa ei tippunut, mutta tulos ei lannista. Lähes kilo vähemmän on parempi kuin ei mitään, tai pahimmassa tapauksessa plussatulos. Edellisissä yrityksissä lopetin tosiaan ensimmäisinä päivinä, mikäli kiloja ei ollut lähtenyt. Tiedän, noloa ja lapsellista. Tahdonvoima on kova ja jos paino tippuu kilon viikossa, sitten se tippuu. Kovia alkuspurtteja ei ole täällä päin näkynyt.


Kovin paljon ällöttävämpää kuvaa läskistä on vaikea löytää?


Ensimmäisellä viikolla en pitänyt varsinaista cheat daytä, mitä nyt viiniä ja siideriä meni jonkin verran. Ruokapuolella en vedellyt sataa Snickersiä tai kuutta pizzaa huiviin, vaikka lupa olisi siihenkin ollut. Ehkä ruokavalioni ulkopuolinen ruoka vielä pelotti ja hyvin mennyt ruokaviikko kummitteli mielessä.

Toisen viikon cheat daynä (toissa päivänä) ihmetys oli suuri. Varasin kotiin kanapastatarvikkeet parmesanineen (herkkuruoka), 3 isoa Tuplaa, tuoretta leipää jne. Lauantai koitti ja entiseen malliin voitelin leivät, iskin juustot ja makkarat päälle ja otin ensimmäisen haukun. Ei maistunut miltään ja toinen leipä jäi kokonaan syömättä. Ei vaan mennyt alas. Join kahvin ja otin vähän mehuakin. Lounaaksi tein kanapastaa ja laitoin reilusti parmesania kuorrutukseksi. Otin ison annoksen ja istahdin syömään. Söin tasan kaksi haarukallista ja ruoka alkoi inhottaa. Pakolla söin vielä kolme haarukallista ja oli pakko lopettaa tai olisi pitänyt juosta halailemaan wc-pönttöä. Loppupäivänä söin puolikkaan Tuplan ja join paljon vettä.

Eilen sunnuntaina palasin syömään vihannes-papu-lihalinjaa ja se meni rutiinilla alas. En osaa edes arvata, mikä lauantain ruokainhotuksen takana oli? Osaisiko joku muu? Koskaan aiemmin ei ole lemppariruoka ja hiilarit noin tökkinyt. Toisaalta ei silloin tehnyt mieli sitä papukasvisprotsku-linjaakaan.

Viime viikolla sain hyvän ruokarutiinin päälle. Mustapavut on ihan ykkösiä, niitä syön lähes joka aterialla. Vähän merisuolaa ja pippuria päälle, muuta ei tarvita. Proteiinit olen hankkinut pääosin kanasta tai kananmunasta. Vihannes- ja kasvispuolelta kukkakaali, parsakaali- ja kesäkurpitsa maistuu edelleen. Kanasalaatti mustapavuilla on lounassuosikkina tällä hetkellä. Silloin tällöin nappailen välipalaksi vihannesta, esimerkiksi kurkkua, kesäkurpitsaa tai tomaatin. Jos on kova suolan himo, ripsautan päälle esim. suolaa tai Herbamarea.

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen viime viikkoon ja katson toiveikkaana tähän viikkoon.

Sellainen vähän tylsempi tilitys tällä kertaa. Palaan asiaan loistavan (toim.huom. omasta mielestäni) snack-vinkin kanssa!

kuva

4 kommenttia:

  1. Olet varmasti paljon tyytyväisempi siihen, että olet saanut tuon 900 grammaa läskiä pois kehostasi. Se on paljon, paljon parempi kuin lisäkilo, tai edes samassa painossa pysyminen. Joskus sitä on vain vaikea muistaa kun toiveet ovat olleet korkealla.

    Voisiko noihin "himojen kadotuksiin" vaikuttaa esim. se, että nyt ne olivat ihan sallittuja, eivätkä ehkä houkutelleetkaan lopulta niin paljon? En oikein muutakaan keksi. Hienoa, että et saanut niistäkään älyttömän paljon turhia kaloreita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kyllä tässä saa olla tyytyväinen. Lähes kilokin on iso asia tässä tilanteessa. Täytyy aina muistaa se iänikuinen voipakettivertaus - taas kaksi pakettia kevyempi!

      Teoriasi ruokahalun menetyksestä voi hyvinkin pitää paikkaansa. Oli niin outoa, ettei ruoka mennyt millään alas. Saapas nähdä, mitä tulevana lauantaina tapahtuu. :)

      Poista
  2. Kerrankin treeni/laihdutusblogi jota on oikeesti hauska lukea! Kirjotat niin rennolla otteella :) Eksyin blogiisi blogilistan kautta ja pakkohan oli heti klikata itsensä seurailemaan kuinka sun projekti etenee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti palautteesta, Meeri! Pakko tässä on rennosti ottaa, kun aiemmin kaikki on mennyt pieleen näissä vastaavissa projekteissa. ;) Hyvä, että liityit lukemaan, niin löysin samalla oman blogisi (edelleen sen ulkoasua ihaillen)! :)

      Poista