keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Tinder - The fat edition

On aika  kerrata nykyajan kirouksia. Kyllä, olen ikävystynyt lihava sinkku. Siispä muutaman vakavan kuukauden harkittuani liityin kuuluisaan Tinderiin.

Noh. Ihan ensi alkuun kehoitan jokaista, joka tätä tekstiä päätyy lukemaan, pohtimaan niitä omia Facebookin profiilikuviaan, oli sitten varattu tai ei. Niinpä. Siellä ei varmaankaan näy alhaalta otettuja kuvia kaksari sekä vatsamakkarat näytellen kuvien pääosia? Olenko oikeassa?  Omissa profiilikuvissani "ota nyt se kuva ylempää, ei kun vielä ylempää!" -sääntö pätee somessa kuin somessa. Samoin kuin sukujuhlakuvissa. "Mä voin olla täällä takarivissä". Mummo:"Tule nyt tähän eteen". Minä paniikissa:" EN EN!". Painavampi asia on tietysti se, että sukujuhlien kuvat ei ole pelkkää somea varten. Ne tulee olemaan painettuna monessa eri kohteessa iäisyyden.

Tinderissähän profiilikuvat valitaan omista FB-kuvista. Sen jälkeen rajataan ikäryhmä ja sijainti numeroina, minkälaisiin tyyppeihin haluaa tutustua. Sitten vaan laitetaan sydäntä tai ruksia tyypin mukaan. Yksinkertaista. Tai no. Eihän se ole.Ensinnäkin omat Fb-kuvani on aikamoista sokeria ja siirappia. Profiilikuvassa naama näkyy parhaasta mahdollisesta kulmasta otettuna ja kaikki muut kuvat on joko kaukaa/todella taidokkaasti otettuja lähikuvia tai vaihtoehtoisesti 6 vuotta vanhoja fotoja. Vähän kuin rikosta tässä olisi tekemässä viattomien Tinder-miesten kustannuksella.

Mutta ne tulokset. Pari viikkoa Tinderissä on tuonut eteen hyviä keskusteluja, uskomattomia matcheja, hyvin outoja henkilöitä sekä toisaalta todella timanttisia henkilöitä. Nyt ongelmana on se perinteinen. Eli miten uskaltaa näkemään ketään livenä, kun omat kuvat on mitä on. Ei omasta mielestäni todenmukaisia, varsinkaan kuuluisien kilojen osalta. Olen kuullut kauhutarinoita Tinderi-treffeistä, joissa deitti on jo heti ensimmäisten sekuntien aikana sanonut ettei tästä tule mitään. Niin, eli en todellakaan uskalla mennä tapaamaan ketään ennen kuin blogin nimen mukaan luvatut 50kg on lähtenyt (ok, 20kg).

Sanokaa mitä sanotte, mutta en vaan pysty menemään treffeille, koska kuvani ei omasta mielestäni vastaa todellisuutta.Onko muilla samoja kokemuksia? Rarportoin teille Tinder-seikkailuja jatkossakin, varokaa!


Kuva1  Kuva2


4 kommenttia:

 1. Mä aikoinaan kävin tsiljoonilla treffeillä sen Are you interested?-sovelluksen kautta. Ja täytyy sanoa, et miehet oli tavatessa kiinnostuneempia mitä hoikemmassa kunnossa olin. Laihduin jossain välissä reilut 15kg. Mutta kukaan ei kyllä päin naamaa sanonut mitään. Olihan niitä tyyppejä laidasta laitaan. Osa oli aivan ihania herrasmiehiä :) Tsemppiä matkaan!

  VastaaPoista
 2. Hei eikös se ollut se Facebookissa toiminut sovellus, jos oikein muistan! Vähän kuin karvalakkiversio Tinderistä. Oot siis edelläkävijä. :) Jep, on tuo aikamoinen viidakko selvitettäväksi, mutta itsepähän lähdin. :) Kiitti tsempeistä!

  VastaaPoista
 3. Mä en ole edes liittynyt Tinderiin, koska ylipaino ja ehkä jossain Tinderin maine. Vastakkainen sukupuoli osoittaa kiinnostusta meikäläistä kohtaan muutenkin max. kerran vuodessa. Kiloilla on pakko olla vaikutusta, koska minusta olen ihan kivannäköinen. Kumman ulkonäkökeskeinen tämä maailma. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harkitsin itsekin kauan, mutta toisaalta se on ihan kivaa ajanvietettä ja näkeepähän minkälaista jengiä lähitienoilla asuu. Saa nähdä, tulenko koskaan lähtemään treffeille sitä kautta. Uskon myös vakaasti, että kilot estää tutustumasta moneenkin tyyppiin. Ehkäpä asia muuttuu, kun kiloja alkaa tippumaan enemmän. :)

   Poista