Contact me
Kysymyksiä? Salaisia laihdutusvinkkejä? 


Lähetä sähköpostia! 


project50kg@gmail.com2 kommenttia:

  1. Hei! Kirjoitin tässä hetki sitten tuonne blogisivusi ensimmäiseen postaukseen kommenttia, mutta jostain syystä se katosi jonnekin bittiavaruuteen kun painoin esikatselua ja nyt en löydä enää sieltä kommenttikenttää :D Vaatii hieman tutustumista tämä blogimaailma.. ehkä.. No, se siitä: Tarkoitus ei ollut avautua sivuston teknisistä ongelmista(?) vaan Onnitella hienosta alusta ja toivottaa valtavasti tsemppiä sinulle!! Itse aloitin kadonneen vyötäröni uudelleenmetsästyksen 4.8 (eli luultavasti samana päivänä kuin sinä?) Menetelmänä vhh karppaus. Olen aikaisemmin karpannut viime vuoden loppupuolella noin 6-8 viikkoa, kiloja putosi noin kuusi ja olo oli loistava. Mutta dieetti kompastui pahasti konvehtirasioihin jouluna ja kiloja tuli takaisin.. öö.. en tiedä.. tasaisesti kuitenkin ja olen koko kuluvan vuoden jojoillut, välillä pudottanut kilon, pari, saanut takaisin kilon, toisen jos kolmannenkin ja taas laihtunut. Nyt on kuitenkin vahva tunne onnistumisesta. Itse en käynyt puntarissa kun aloitin, pelotti että lukema on niin iso että masennun siitä enkä viitsi aloittaa. Mutta.. pidemmittä puheitta; tsemppiä meille molemmille! Seuraan! :)

    VastaaPoista
  2. No hei! Mihinkähän se kommentti hävisi. Saan kaikki kommentit suoraan sähköpostiini ja ensimmäiseen postaukseen ei kommenttisi saapunut. Noh, onneksi se tänne onnistui! Toivottavasti jatkossa ei enää reistaile, tai täytyy kutsua MacGyver paikalle.

    Samana päivänä ollaan projektit aloitettu ja aika lailla samalla menetelmällä, kun hiilarit vedetään aika minimiin. Onpas muuten samanlaiset kokemukset karppauksesta minullakin. Viime vuonna lähti se kymmenisen kiloa parissa kuukaudessa ja sitten se, mitä saa syödä, vaan alkoi pikku hiljaa lipsua ja hiilarit palasi pikkuhiljaa peliin. Nyt poikkeuksena VHH-ruokavalioon on se, ettei maitotuotteita ja rasvaisia lihoja suosita, vaan tilalla on proteiinipitoisia papuja, joiden on määrä pitää kylläisenä. Tiedän, että poikkeaminen määrätyistä ruoka-aineista hidastaa tavoitteiden saavuttamista, joten nollatoleranssi on minulle ainoa oikea vaihtoehto. Tämä on nyt toista viikkoa toiminut ja hiilarimössön puuttuminen tuntuu ainakin olotilassa ja turvotuksen vähenemisessä. Kyllä valkoinen jauho on pahasta, kun näin pieni muutos jo auttaa näin merkittävästi! :)

    Tulehan kertomaan, miten oma projektisi etenee! Onnea matkaan! :)

    VastaaPoista