keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Mitä muija? Mikä boogi?

Hyvin menee niinku kuuluuki? No ihan ok, kiitos kysymästä! Alla viime päivien ruoka-agendaa. Hyvin maistuu.

Sekasalaattia, porkkanaraastetta, kanaa,  tuoreita herkkusieni ja balsamico. NAM.


Kahden munan munakas, mustapapuja, tuoreita herkkusieniä, pinaattia ja 1rkl raejuustoa. 

Vihanneksia, vihanneksia, papuja, vihanneksia, kanaa, vihanneksia. Valkoinen jauho ei miellytä, margariini ei miellytä, pasta ei miellytä. Hyvä ruoka syntyy nykyään kasviksista, protskusta jne. Maun saa hyväksi mausteilla, joihin olen perehtynyt lähiaikoina paljon. Eihän se lihakaan miltään maistu ilman mausteita, kuten ei kasviksetkaan. Ai että, on tullut hyviä ruokia rohkeasti kokeilemalla. Siitä lisää myöhemmin.

Nyt syöminen on taas ruodussa ja lautaset täyttyy hiilarimössöttömästä aineksesta. Hyvä mulle. Tein tänään ihanaa kaalipataa, jonka ohjeen laitan tänne perjantaina. Se on muuten älyttömän hyvää ja ei sisällä turhia hiilareita. Oon aina ollut pieni kaalifani, mutta nyt syntyi jotain käsittämättömän hyvää ruokaa. Moni muu on varmasti eri mieltä. :)

Muussa elämässä on pitänyt hieman kiirettä, joten bloggailu on jäänyt taas vähemmälle. Täytyy tehdä joku selkeä aikataulu, jotta muistaa raportoida tännekin.

12 kommenttia:

  1. Minä ainakin luen tätä, hassunkurinen blogi! Miten painosi, onko tullut alaspäin??! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. :) Onhan se vähän pudonnut, mutta päivittelen sitten, kun pudotus on mainittava. :) Perustahan omakin blogi!

      Poista
  2. Heipsan, odotan innolla vinkkejäsi mm. kanan maustamiseen. Kerään myös rohkeutta mustapapujen kokeiluun, olet niin kovasti mainostanut niitä. Toivotan onnea projektiisi, minulla on samanlainen projekti kesken. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes jes! Kana maustuu tällä hetkellä parhaiten oman (amatööri)makuni mukaan niin, että paistelen naturellia kanaa pannulla oliiviöljyssä+ vähässä valkosipulissa. Kun kypsyy tarkeeksi, lisään tuoreet jokseenkin pilkotut vihannekset + soijakastikkeen ja mausteet. Mielettömän hyvää esim. pilkotun parsakaalin kanssa! (haudutus+pannulla hetki mausteiden kanssa+soijakastikeloraus).

      Poista
  3. Näyttää ihan liian hyvältä nuo ruokasi... slurps!

    VastaaPoista
  4. Tässä minun laihdutus blogi http://life-without-faith.blogspot.fi/ ja hyvä että syöminen on taas ruodussa ja tsemppiä jatkoon. :)

    VastaaPoista
  5. Moikka kävin lukemassa sun blogia. Saman prokkiksen kanssa taistelen! Mun matkaa voi käydä seuraamassa osoitteessa http://oisparahkaa.blogspot.fi/ =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista, yritän ehtii sun blogia seurailee! Kiitti vinkistä. :)

      Poista
  6. Wau! Huikeaa settiä! Täytyy muistaa lueksia vastakin. Sut saanee linkata omille sivuille? Mää oon siis täältä kotosin, moi vaan http://vippiksenvitnessit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, älä nyt liikaa wauttele siellä! :) Linkkaa vaan ja mäkin koitan linkkaa sut heti kun saan taas ajantasalle tän blogini. :) Kivaa viikon jatkoa Vippis!

      Poista