maanantai 5. tammikuuta 2015

Tammikuun taistelutoveri

On aika lanseerata uusi ja mielenkiintoinen (kyllä, koska nyt kyse ei ole minusta) postailusarja tänne laihdutuskamppailun toiveikkaalle taistelutantereelle. Olen houkutellut muutamia lähipiiriin kuuluvia painonpudottajia avaamaan laihdutusmetodejaan minulle ja niiden osoittautuessa hyödyllisiksi vinkeiksi myös itselleni, päätin heittää keskustelut haastattelumuodossa myös tänne (lupa on :).

Ensimmäisenä stagen valtaa (kirjaimellisesti) arvon lähisukulaiseni, joka on kerryttänyt kilonsa pääasiassa roskaruoalla. Autolla viattomasti Mäkin drive-in:iin ja muutamat purilaiset matkaan. Tuttua?


Ikä, pituus ja lähtöpaino? 

Nainen 30 vuotta, 173 cm ja 107 kg.


Paljonko olet pudottanut painoa tähän mennessä ja mitä muutoksia olet itsessäsi huomannut? 

Olen pudottanut 6 kiloa tähän mennessä. Aloitin 1,5 kuukautta sitten. Energiataso on noussut ja nukun paljon paremmin. Ruoan jälkeen on hyvä olo, kun ei ole ahtanut itseään täyteen pelkästään hiilihydraateista.


Päämotivaatio laihduttamisessa? 

Ulkonäkö ja energiatasojen nostaminen löhöämisasteelta aktiiviseksi, että työpäivän jälkeen jaksaa tehdä muutakin kuin hengailla tv:n ääressä.


Mikä on laihdutustaktiikkasi? 

Puhdas ruoka ja VHH. Yritän syödä mahdollisimman paljon vegaanista ruokaa ja luomutuotteita. 
Millai muute? No sillaikai!

Mitä ruokavalioosi kuuluu tällä hetkellä? Kerro ihannepäivän ruokailut. 

Aamupala: Nutrilett pussipirtelö, johon lisään hamppuproteiinia, kanelia, macaa ja rouhittuja pellavansiemeniä. Tämä pitää hyvin nälän poissa koko aamupalan ja on helppo syödä kiireessä, koska en muuten pysty syömään aamupalaa ollenkaan. Töissä juon kahvin. 

Lounas: Salaatti, jossa on vihersalaattia, ruocolaa, pinaattia, ituja, kurkkua, fetaa jne. 

Välipala: Pussipirtelö 

Päivällinen: Kasvisruoka, esim. papuja tomaattikastikkeessa + mausteet, sipuli jne. Nopea, halpa ja helppo tehdä ja tähteet voi ottaa seuraavan päivänä mukaan töihin.  

Iltapala: Teetä ja smoothie, esim. vihersmoothie


Käytätkö lisäravinteita? 

D-vitamiini, Vitavoima, E-epa-DHA, Opti-msm, maca, b12, magnesium, kurkuma, hamppuproteiini, probiootti, omenaviinietikka ja chia. 


Kuinka paljon harrastat liikuntaa? 

Tällä hetkellä en juurikaan. Salikortin hankinta on ollut mietinnässä viime kesästä asti. Ehkä nyt vihdoin saan itseäni niskasta kiinni. 


Mikä on vaikeinta? Mitä ruokaa on eniten ikävä? 

Jos illalla tulee nälkä ja haluaisin vaan vetää paljon epäterveellistä ruokaa. Pizza hut -pizzaa, sipsejä ja karkkia. Kaksin käsin, jopa kolmin jo sellainen olisi siunaantunut.



Mitä tavoitteita sinulla on projektin suhteen alkuvuodelle? 

Päästä pienistä repsahduksista takaisin urille ja ostaa bihdoin se kauan kohuttu salikortti.



Ja eiköhän nyt kaikki yhteen ääneen tsempataan häntä: 

"Et palaa drive-in:iin, et palaa drive-in:iin,
et palaa, et varmasti palaa!".


Ps. Eiköhän laiteta seurantaan tämäkin tapaus!
Pps. Jos muuten joku kanssabloggari rohkenee, ois ihan superia saada tänne myös muiden bloggaavien vastauksia. :) Ilmoitelkaa kommentteihin/mailiin. :)
kuva

8 kommenttia:

  1. Olipas hauska ajatus tuo haastattelu! Tein saman itselleni ja täältä voi käydä lueskelemassa: http://minskunmaa.blogspot.fi/2015/01/kuka-mina-olen.html :)

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes hei mahtavaa! Saanko linkata sun linkin tuohon varsinaiseen postaukseen? :) Kiitti samoin, tämä viikko onkin aika ratkaisevassa asemassa, kun paluu joulusta on alkanut kovalla rytinällä. :)

      Poista
  2. Tää on kyllä tosi hauska idea ! Jään odottaan lisähaastatteluita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla! :) Käyhän siis ensi töiksesi tsekkaamassa tähän postaukseen ylle ja alle kirjoittaneiden bloggaajien Minskun ja Johannan (kunhan ilmestyy) vastaukset heidän blogeistaan. :) Hauskaa alku vuotta!

      Poista
  3. Olipas kiva ja mielenkiintoinen postaus! Tällaisen haluan itsekin omassa blogissani tehdä :). Kiitos ideasta! Jään seuraamaan blogiasi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Hauska kuulla, tää oli ihan tällanen päähänpisto vaan, mutta jatkoa piisaa ja kiva että te muutkin bloggaajat tartutte toimeen! :)

      Poista
  4. Hyvä idea! Voisin ilmottautua vapaaehtoiseksi :D

    VastaaPoista
  5. Hei, minäkin ilmoittuaudn vapaaehtoiseksi, vähän myöhässä! :D tässä oma postaukseni/vastaukseni noihin kysymyksiin:
    https://elamankuntoon.wordpress.com/2015/05/16/kuka-mina-olen-millainen-painonpudottaja-olen/

    VastaaPoista