perjantai 2. tammikuuta 2015

Miten meni noin niinku omasta mielestä?

Joulu siis. Ja joulua edeltävät pari viikkoa. Ja joulun jälkeinen viikko. Lisätään soppaan myös uuden vuoden aatto.

Hyvin meni, eli elelin päivät pitkät Nutriletteja nauttien ja kulauttelin raikasta jäävettä kyytipoikana. Eiku. Eeehei nyt taisin kertoa haavemaailmasta, takaisin todellisuuteen kiitos!

Syöty on ja paljon. Ja kun sanon paljon, se sitä ihan oikeastikin tarkoittaa. Menu on sisältänyt niin jouluruokia, avokadopastaa, suklaata, viiniä, glögiä, valkoisen vehnän leipiä, kakkuja, juustoja... you name it. Annoin itselleni luvan syödä (no enkä antanut, vaan en pystynyt hillitsemään itseäni), mutta positiivista tämän kaiken kohtuuttomuuden keskellä on se, ettei paino ole noussut kiloakaan. Päinvastoin, muutamat sadat grammat on menty alas. Ei tässä siis masennukseen vielä vajota. (Toim.huom. söin myös paljon salaatteja, ruisleipää jne. joten ei ihan kaikki mennyt metsään).Kuten joka blogissa, täytynee heittää kliseet ulos: Uusi vuosi ja uudet kujeet. Omalla kohdallani ko. sanonnasta pätee vain puolikas. Uusi vuosi on tottahan toki, mutta kujeet tulee olemaan vanhat ainakin tämän laihdutusprojektin osalta. Aion fiksailla kuntoon ne kohdat, joihin kompastelin syksyllä, mutta muuten samalla metodilla mennään. Muokkailen ruokavaliosta omanlaisen, jotta pysyn helpommin raiteilla ja en pidä mitään kiirettä. Vaikka 50 kiloa on älytön määrä, on se pitkällä tähtäimellä mahdollista. En aseta mitään suuria tavoitteita heti tähän vuoden alkuun, vaan katson miten homma lähtee etenemään ja tammikuun perusteella teen tavoitetaulukot motivoimaan.

Opin syksystä paljon ja vaikka muilla elämän osa-alueilla oli vaikeuksia, ei uusi ruokavalio unohtunut täysin kertaakaan. Välillä lipsuin ja paino junnasi, mutta luojalle kiitos yhtään kiloa ei palannut.

Tästä on hyvä jatkaa ja toivon muillekin onnistumisia ja kovaa tsemppiä taipaleelle! :)

Aloitin maanantaina uuden helpon liikuntaharrastuksen (kyllä, uskokaa tai älkää), siitä lisää huomenna!

kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti