maanantai 25. elokuuta 2014

Motivaatiokolmoset part 2

Uusi viikko ja aika motivaation! Alla seuraavat kolme motivaattoria.


1. "Voisitko siirtää vähän sitä tuolia?"

Kuulostaako tutulta? Joko lauseen sanojana tai sen kuulijana? Minäpä kerron lauseen merkityksen teille, joille se ei heti aukea. Kuvittele mielessäsi seuraava kauhuskenaario. Olet mennyt illanistujaisiin ja päädyt istumaan ruokapöytään, joka on sijoitettu seinän viereen. Toisen puolen tuolit ovat lähes seinässä kiinni ja istahdat juuri sille puolelle istumaan. Vierustoverisi kysyy, lähdetkö mukaan tupakalle. Toveri nousee ylös ja pujottelee sujuvasti seinän ja muiden tuolien välistä kohti ovea, istujien kysellessä, tarvitseeko heidän siirtää tuolejaan tieltä pois lähemmäs pöytää. "Ei tarvitse". Olet varma, että mahdut samasta välistä, kunnes lähdet matkaan ja jumiudut heti ensimmäisen istujan tuolin ja seinän väliin. Kuin hevoskuiskaten henkäiset höyhenen kevyesti häpeän hiipiessä kasvoille: "Voisitko vähän siirtää sitä tuolia?". Ei varmaan tarvitse sanoa enempää?


2. H&M: Big is beautiful 

Ja muut itsensä kusettamisyritykset. Nice try vaateketjut, mutta ei onnistu! Kun ensimmäisen kerran tajusin kasvaneeni peruskokojen (44) ohi, alkoi tietoinen vaatekauppojen välttely. Vaatii nimittäin omalta osaltani aikamoista kanttia mennä Big is beautiful -osastolle. Mutta tähän väliin totean, etten kiinnitä mitään huomiota muihin, jotka osastolla asioivat. Jälleen kerran, oman pään sisäisiä juttuja. Aika ajoin "vahingossa" ajaudun selaamaan vaatteita ko.osastolle ja näyttelen kauhistelevani vaatteiden kokoja. 48! 50! Ei voi olla. Vaivihkaa nappaan vaatteet ja tilaisuuden tullen hyökkään tyhjälle kassalle maksamaan jättikoot. "Laittaisitko lahjapakettiin", ikään kuin lahjaksi olisi tulossa. Nice try, sanoisi kassa. Tästä ilmiöstä täytyykin kirjoittaa ihan oma postaus!


3. Uimarannat

Ei tarvitse sen enempää selittelyä. Kuollut ja kuopattu ajatus omalta osaltani jo 15 vuotta sitten. Ehkä vuoden päästä!


Jokeribonus ++

Viitaten reilu viikko sitten kirjoittamiini motivaatiokolmosiin, olin julkisessa liikennevälineessä muutama päivä sitten. Ikkunapaikalla (luojan kiitos), mutta viereeni istahti vähintäänkin saman kokoinen keski-ikäinen mies. Siinä sitten tuli tehtyä kolmen tunnin tehotreeni oikealle käsivarrelle ja olalle, kun jännitin ja pidättelin käsivartta omalla puolellani. Rankkaa. Täytyy varmaan varata aika fysioterapeutille.

Rankkaa.

Motivaatiokolmosten ensimmäinen osa TÄÄLLÄ.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :D Samoin! Eikä tässä vielä kaikki.... 55 motivaattoria vielä listalla jäljellä ja uusia syntyy päivittäin. :)

      Poista
  2. Eipä ole paljon lisättävää näihinkään. Tosin H&M:n iso osasto on aivan perseestä, täysin paska, tyhjä, sotkuinen, typerä, kamala, pyh. Joskus olen löytänyt jotakin, useimmiten en.

    Jos jotakin on pakko ostaa, Zizzi (kallis kuin perkele), Lindex, Seppälä ja KappAhl (harvemmin) tarjoaa jotakin edes ensihätää.

    Odottakaahan vaan kun mahdun kokoon 44. Tyhjään kaikki vaatekaupat! (Ensin pitää voittaa lotossa.)

    VastaaPoista
  3. Joo ihan samaa mieltä H&M:stä! Ne vaatteet on yleensä ihan oikeesti teltan näkösiä, muodottomia laatikoita. :) KappAhlissa on kyllä hyviä housuja, joissa on sentään jotain mallia, eikä niitä perus pluskoon housujen lahkeita, jotka on leveät ja muodottomat. :)

    Joo, koko 44 on kyllä huikea juttu. Sitä odotellessa täälläkin. :)

    VastaaPoista