torstai 7. elokuuta 2014

Kiitos te kaikki viisikymmentä ylimääräistä kiloa. Tämä oli tässä!

Tämä on nyt se hetki, kun lähdette vaeltamaan muualle vartalostani.

Puntari pitkästä aikaa esiin ja varovainen hypähdys sen päälle.

Hetkinen. Siis hetkinen. 110 kiloa!?

Ei voi olla, ei sitten millään. Vastahan painoin 90 kiloa ja sekin oli liikaa. Mistä nämä parikymmentä kiloa tuli?

Ei siis tarvitse enää ihmetellä, kun päälle mahtuu vain puolijoukkueteltta. Se johtui ihan vaan minusta, ei kauppojen tekemästä vaatteiden uudelleenmitoituksesta. Ei ihme, kun kaksoisleukakin on lähempänä maata kuin sitä ykkösleukaa. Vanhat takit jäävät käsivarsien kohdalle jumiin ja vanhat farkkuhameet jumiutuvat pukiessa polvien korkeuteen. Hymy on hyytynyt. Siis olisi, jos tästä pullanaamasta mitään ilmeitä enää erottaisi.

Olen tullut tieni päähän ja nyt täytyy todella valita, mihin suuntaan lähden. Motivaatio ei ole ollut koskaan näin korkealla ja takana on kolmas onnistunut laihdutuspäivä. Ainahan ne kuurit ensimmäiseen iltaan loppui.

Noudatan Timothy Ferrissin kirjoittamaa 4 tunnin keho -kirjan ruokavalio-osiota ja jatkossa myös liikuntaosiota ainakin osittain. Menetelmänä hitaat hiilarit.

Laihdutusblogi tulee seuraamaan matkaa kohti puolikasta minua.

Kanssataistelijat! Ilmiantakaa bloginne kommenttiboksiin. :)


Tästä lähtee viimeinen taistelu, hyvästi te turhat 50kiloa! 






6 kommenttia:

  1. Hauska kirjoitustyyli :) jään seuraamaan ja TSEMPPIÄ! Motivaatio kuulostaa olevan kohdillaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista ja tsempistä, niitä tarvitaan tässä urakassa. :) Motivaatio on kohdallaan ja jotain suurta on liikahtanut päässä. Näistä kiloista on päästävä eroon!

    VastaaPoista
  3. Onneksi löysin blogiisi. Tykkään tavastasi kirjoittaa. Jään mielenkiinnolla seuraamaan, sillä itselläni on yhtä suuri urakka edessä.

    Tsempit!

    VastaaPoista
  4. Hei! Kiva että kanssataistelijana eksyit tänne ja kiitos palautteesta. :) Kävin heti kurkkimassa blogiisi ja samat tavoitteet näyttää olevan. Onneksi löysin sen myös blogilistalta, niin on helpompi seurata. Tsempit myös sinne!

    VastaaPoista
  5. Onneksi löysin blogisi, täällä myös päälle 20 nainen, jolla pudotettavaa vielä 40kg ja takana -15kg!:) Nyt on vertaistukea tarjolla!:) Tsemppiä kovasti! Kyllä me siihen pystytään kun kovasti yritetään!:)

    VastaaPoista
  6. Kiitti kommentista ja isot onnittelut miinus viidestätoista, WOW! Olet kyllä tosi hyvässä vauhdissa kohti tavoitetta. Tulehan kertomaan silloin tällöin, miten projektisi etenee, ellei sinulla ole omaa blogia. :)

    VastaaPoista