tiistai 12. elokuuta 2014

Kas näin heiluu allit, ja allit heiluu näin!


Allit. Nuo hihattomien paitojen kauhut. Ihan täytyi laittaa muisti koetukselle pohtiessani, koska viimeksi liikuin julkisilla paikoilla ilman hihoja. Enkä muistanut. Niitä kuuluisia oman pään sisäisiä juttujahan nämä on, mutta ilmeisesti hyvin ylitsepääsemättömiä. Aina kun kävelee sattumalta peilin ohi ja esimerkiksi nostaa jotakin samalla, on näky komea. Allin viaton heilahdus on kuin hidastetusta elokuvasta ja iskee tajuntaan - tämä ei voi jatkua enää. 

Päivitin mittaustulokset (minnekä muuallekaan kuin) Tulokset -sivulle ja kävin samalla googlettelemassa mitkähän ne suositusmitat mahtavat minunlaiselleni olla. Löysin paljonkin erilaisia suosituksia, alla muutama esimerkki. Näky oli yhtä komea kuin edellisessä kauhutarinassa. 


Oma vyötärö: 118cm
Suositus: alle 80cm
Poistettava: lähes puolimetriä, mahtavaa


Oma rinnanympärys: 118cm
Suositus: 85cm 
Poistettava: 33cm


Oma reisi leveimmästä kohdasta: 77 cm
Suositus: 52cm
Poistettava: 25cm




Tämä oli ensimmäinen kerta, kun mittasin konkreettisia senttilukemia. Olisittepa muuten nähneet mittausoperaationi. Optimistisena ja senteistäni mitään tietämättömänä varustauduin taistoon alle metrin pituisella mittanauhalla. Väärin! Olisihan se pitänyt arvata, että tässä tapauksessa mitataan metreissä, ei suinkaan senteissä. Lopulta käytössä oli vanhan liiton raksamiesmittanauha ja johan alkoi sujua. Näistä havainnoista innostuneena (järkyttyneenä) päätin katsoa myös puntarin kapasiteetin ja todeta, että taisi olla painohavahtumisen viime hetket käsillä, ennen kuin vaa`an päällyslasi olisi rasahtanut allani rikki. Läheltä piti! 

Pidän kirjaa myös kokonaissenttimäärästä (KSM), joka on tällä hetkellä 523,5cm. Hetkinen tässä menee, että pääsen edes nelosella alkavaan kolminumeroiseen lukuun.  

Ensimmäinen viikko taistelua takana ja paino putosi maanantain ja lauantain välillä -2,1 kiloa. Hitaasti, mutta varmasti. 

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Jään seurailemaan urakkaasi ja toivotan kaikkea mahdollista hyvää sille. Kirjoitustapasi on hauska! Jos kiinnostaa vähemmän hauskoja sanaleikkejä sisältävä, mutta samankaltaista projektia kuvaileva blogi, niin käy lukaisemassa: http://sadaskerta.blogspot.fi/ Tsemppiä! P.S. Kaksi kiloa alle viikossa ei ole hitaasti. ;)

    VastaaPoista
  2. Hei hei! Kiitos kiitos kommentista ja palautteesta! Ja vielä isompi kiitos, että linkkasit blogisi. Linkkailen lukemaan! Tsempit sullekin projektiin, laitetaan ylimääräset kilot pikajunalla takaisin sinne mistä tulivatkin. :)

    VastaaPoista