keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

LL = Lomalaihdutus

"Lomaviikolla saa syödä mitä haluaa!", tilittää valintojen risteyksestä lihavuustielle kääntynyt laihduttaja. "Olet väärässä!", kuiskaa lihavuusjumala korvan takaa, mutta et välitä. Siitä se kierre alkaa.
Kuvan tapaus ei liity tapaukseen juurikaan

Omalla lomallani muutama viikko sitten "syödä sai" ja sehän näkyi kahden ja puolen kilon painon nousulla. Armotonta mässäilyä hiilareilla, sokerilla ja kaikenlaisella erittäin huonolla ravintoarvottomalla pas...ruoalla. Iloinen 109 kiloinen kiitti ja kuittasi. Sitten homma lähti isolle. Ei ei, älkää käsittäkö väärin. Suursyönti ei lähtenyt isolle, vaan terveellisempi ruokavalio. Lipsumisia ei sallittu ja lomaruokailut jäi sillä samalla sekunnilla unholaan.

Ja nyt, reilu kaksi viikkoa lomapainojärkytyksen jälkeen, uskokaa tai älkää, paino on 105 kiloa. Sekä olo että mieli muutama kilo kevyempänä ja hyvän olon haltijana ei voinut muuta kuin todeta, että tämä linja jatkukoon.

1 osa kasviksia¨
1 osa papuja
1 osa proteiinia
+ mausteita, mausteita mausteita. Ja hyvin maustetta.

Toimii!

Hyvä olo on tehnyt tehtävänsä ja tästä on hyvä jatkaa. Harmi, että tietokone päätti jättää jäähyväisensä kuukausi sitten, joten vaikeuttaa päivittämistä. Voin yrittää puhelimen turvin jatkossa. Kommentteihin vastaaminen laahaa juurikin tästä syystä, mutta jokaisen olen lukenut kiitollisena. :)

Palaan asiaan, kunhan tekniset asiat normalisoituu. Tsemppii siskot! :)

Ps. Malla, jos vielä haluat vastata kk-laihduttajaan, laita ihmeessä vastaukset vaikka mailiin. :) Oispas kiva!

Opintomme olkoon: älkäämme peljätkö mausteita! Ne tekevät ihmeitä!

4 kommenttia:

  1. Öö mitä mä olen luvannut :D Laitan mailia kunhan ehdin.. Joskus

    VastaaPoista
  2. Hyvin tsempattu ja painoa pudotettu. Iloista mieltä ja tsemppiä jatkoon.

    VastaaPoista
  3. Mitenkäs laihdutus edistyy? :)

    VastaaPoista