keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Päivitystä, päivitystä

(No älkää sentään ampuko huonon otsikon vuoksi)

Voitteko kuvitella, eilen alkoi kolmas railakas viikko näiden tukkeutuneiden hengitysteiden kanssa. Joka tapauksessa, uhmasin flunssaa ja kävin kävelemässä lenkin. Hölkkäaskelia en sentään ottanut, vaikka olisin ihan oikeasti halunnut.

Ja nyt tulee se tunnustusosio. Olin lauantaina kunnolla rimpsalla, bilettää, juhlimassa, partyymassa, ottamas kuppii jne. Jokainen voi valita oman terminsä listalta. Jokaiselle jotakin? Ja taisin feilata parantumiseni sitten siihen. Kurkku karheana, hyviä bileitä muistellessa, on taas aika miettiä. Miettiä, mihin sitä olikaan matkalla ja oliko varaa riskeerata flunssa lauantaina. No, sanokaa mitä sanotte, oli sen arvoista. Sen verran hyvät juhlat oli järkätty. :)

Mutta nyt. Vaikka ruoka ei flunssan takia maistu, lähtee  vanha tuttu ruokavalio huomenna liikkeelle. Nyt ei ole varaa enää selityksille vedellä sokerimehuja flunssaan, vaan vitamiinit haetaan järkevämmistä paikoista.

Mulla on ikävä juoksemaan. Oon tehnyt erinomaiset juoksulistatkin. Joten, GOD, miksi olen tässä helevetin yskässä edelleen?

Tsempit kanssalaihduttajille, teillä kyllä menee hyvin! Pus! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti