perjantai 5. syyskuuta 2014

Huh huh, shokkipaljastus!

4 sekuntia kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.


Ei varmaan tarvitse sanoa mitään. Yllätin itsenikin. Onko tämä unta?

(Pahoittelut Iltalehtimäisestä otsikoinnista)

12 kommenttia:

  1. Hyvä! Siittä se lähtee! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Ihmeen hyvin pystyin juoksemaan, vaikka olin ihan vaan kävelylenkillä. Kuulokkeista alkoi soimaan niin hyvä biisi, että oli pakko juosta. :) Kannatti!

      Poista
  2. Wau, teitkö pitkän lenkin? Mikä oli olo lenkin jälkeen? (ymmärsin, ettet ole liikkunut paljoa?) Mä kävin myös tänään hölkkäilemässä, pari pylväsväliä kevyttä hölkkää ja taas pari pylväsväliä kävelyä. Meni yllättävän hyvin ja keveästi kun radiosta kuului Voicen retroperjantai. Mikäs sen parempaa lenkkeilymusaa kuin ysäripoppi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Tein juuri tuolla samalla tekniikalla, eli pylväsvälejä juoksin ja sitten taas kävelyä. Tosin kävely oli aina useamman välin enemmän, kuin juoksuvälit. :) Lenkki oli kokonaiskestoltaan 45 minuuttia ja oli kyllä erinomainen fiilis sen jälkeen. En ole liikkunut lähes ollenkaan nyt muutamaan vuoteen, joten hyvä startti. Musat on kyllä tärkeitä, ei käy mikä tahansa rallatus. :)

      Poista
  3. Video ei näy puhelimella :( (ainakaan iphone)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kommentista ja informaatiosta, yritän keksiä mikä on vialla! :)

      Poista
  4. Voi vitsit! En ole vähään aikaan ehtinyt lukea muiden blogeja, joten olen tänään urakoinut. Sun päivityksiä lukiessa naureskelin useita kertoja ääneen. Kiitos siitä! Rakastan hyvää itseironiaa. (Ja tunnistan kyllä aika ajoin itseni...) Onnea myös juoksijan uralle! Se on kyllä mahtava fiilis, kun alussa kunto tuntuu kohoavan aika nopeasti. Ensin sitä läähättää kolmenkymmenen metrin jälkeen, mutta pian pystyy hökkäilemään jo useampia minuutteja putkeen. Muista vaan aloittaa rauhassa. Nimimerkillä: Polvivaivat on perseestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, onko sulla ollut pahatkin polvivaivat? Tulleet juoksun myötä? Kiitti vinkistä, täytyy olla extravarovainen alussa. :) Mulla sama juttu, en ole ehtinyt päivittämään omaa blogia, enkä lukemaan toisten, kun viime viikko meni kiireessä ja nyt kuumeessa. :( Kiitti kommentista ja jatketaan tästä rojektejamme! :)

      Poista
    2. Vasen polvi takkuilee aika ajoin. Johtunee erinäisten rakenteellisten asioiden (yliliikkuvuus, jalkaterien ongelmat) ja ylipainon liitosta, joka sitten pahenee, kun polvea rasittaa liikaa. Juoksun yhteydessä mun mielestä muistutellaan aina, että hengityselimistö ja lihaksisto kehittyy nopeastikin, mutta nivelet ei totu ja kehity aivan niin nopeasti. Mutta paranemisia! Täälläkin parannellaan flunssaa.

      Poista
    3. Voi ei miten kurja juttu :( No, toivottavasti ajan kanssa ja painon putoessa helpottuu. Pidän peukkuja! Paranemisia sinnekin. :)

      Poista