tiistai 9. syyskuuta 2014

39 astetta kuumuutta

Ja niinhän siinä kävi, että joitakin päiviä sitten viiltävä kurkkukipu iski yllättäen ja sitä seurasi kuumottavat 39 astetta puhdasta kuumetilaa. Ensimmäinen lenkki pienine juoksuineen oli perjantaina ja kurkku alkoi reistailla lauantaina. Sattumaako? Manasiko lenkkipolku minut ja juoksuyritykseni samantien?

Nyt vihdoin tulevaisuus alkaa kirkastua ja luulenpa, että huomenna taas pääsen takaisin rytmiin. Nyt ruokahalu on ollut poissa ja ainut ruoka, joka on mennyt alas on ollut todella yllättäen hernekeitto. Kyllä kuume saa ihmisen ruokamieliteot muuttumaan, jos minulta kysytään.

Palaan huomenna asiaan, jos ja kun tämä sairastelu saadaan kunnialla finaaliin.

Mukavaa viikkoa kaikille! Toivottavasti ehdin huomenna lukemaan muidenkin blogit läpi. :)

6 kommenttia:

  1. Paranemisia. Täällä ollaan kans flunssassa ja syömiset lipsuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Tuntuu, että kaikki on kipeinä juuri nyt. No, sairastellaan sitten porukalla ja palataan kerta heitolla ruotuun. :) Paranemisia!

      Poista
  2. Paranemisia! Itsekin jouduin vetämään yhden flunssan alle ennen kuin pääsin vihdoinkin motivaation saattelemana käärimään hihani ja hommiin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt alkaa jo näyttää paremmalle ja enää vain nuha ja yskä seuranani. Jes, motivaatio siis kohdallaan sulla. :) Hyvä tietää, niin ei voi itsekään löysäillä! :)

      Poista
  3. Paranemisia, tota on liikkeellä!
    Nimimerkki. Itsekin flunssan kourissa, mutta hernekeittoa inhoan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista ja paranemisia sinullekin! :) Hernekeitto oli todella outo veto itsellenikin. Alkoi vaan tehdä mieli klo 22 illalla, päivän syömättömyyden jälkeen ja kuin lottovoittona yksi tölkki löytyi sitä itseään kaapin pimeimmästä nurkasta. :)

      Poista