perjantai 12. syyskuuta 2014

Kuume ja ruokahalu

Niistä ei voi puhua edes samassa lauseessa.

Flunssa pitkittyikin ja vasta tänään olen uskaltanut raikkaaseen ilmaan. Yskin edelleen joka toinen sekunti ja nenää koristaa Serlatupot. Henki kulkee silloin tällöin.

Ruokahalu on edelleen poissa. Tänään söin puolikkaan ruisleivän ja yritän syödä illan mittaan vielä jotakin, ettei nyt ihan näänny. Mustaviinimarjamehua olen juonut tällä viikolla enemmän kuin koko Suomen kansa yhteensä koko alkuvuonna. Täytyy kyllä kiittää mustaviinimarjajumalia siitä, että lähettivät niin monta pensasta vanhempieni mökin pihaan. Kyllä kelpaa, kun saa juoda kotitekoista mehua ilman lisäaineita ja järkyttävää määrää sokeria.



Olen varmaankin ollut tällä viikolla säästöliekillä, kun painokin on pysynyt samoissa lukemissa. Saa nähdä mihin viisari huomenna värähtää, kun minä ja kilo räkää (anteeksi mielikuva) astumme käsi (nenä) kädessä puntarin armottomaan testiin. Ainiin, yksi päivä söin muutaman karkin. Ja kyllä, ihan käsi sydämellä todistan, että vain pari. Syöminen on ollut siis todella heikkoa.

Alkaa olla jo olla kova ikävä papukokkailuja ja niiden makua. Huomenna (virallinen cheat day) syön mitä mieli tekee, jos ruokahalu vähänkään tästä paranee. Sunnuntaina pavut ottavat ansaitun ruokapomon roolinsa takaisin ja jatketaan samaan malliin, niin kuin hyvinä vanhoina aikoina (viikko sitten). Olen tässä viikon aikana etsinyt uusia reseptejä esimerkiksi Instagramista, joten innolla odottelen ensi viikkoa. Vinkkinä, löytyy esim. #4hourbody #4hourchef #4hourrecipes #4hb

Harmittaa, että niin monta postausta on jäänyt väliin tälläkin viikolla. Jatkankin tästä motivaatiokolmosten kirjoittamista, jotta flunssan jälkeinen elämä alkaa jouhevasti.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

kuva

2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogisi Intternetin ihmemaailmasta ja lueskelin läpi. Tsemppiä painonpudotukseen !

    http://valtavirtalaihis.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Maria, kiitti kommentistasi :)

    VastaaPoista