lauantai 20. syyskuuta 2014

Motivaatiokolmoset PART 3

Tarve vaatii motivaatiota. Tässä seuraavat kolme tärkeää pointtia.


1. "Ei mulla ole kuuma".

Vastaan, kun joku ihmettelee miksi päälläni on pitkähihainen paita ja pitkät housut. Helteellä. "Ei mulla ole kuuma". Hmm. EIPÄ. Kuoleman kielissä helteissä tässä ryömin. Aina voi yrittää selittää, tietysti. Eri asia, uskooko kukaan. Pukeutumiseni menee aina sen mukaan, mikä näyttää laihimmalta. Helteellä laitan käsisellut peittävän paidan, vaikka kuumuus vaatisi muuta. Pitkät housut peittävät sen mitä pitääkin. En varmasti ole ainoa? Hiki valuu, mutta pakko silti laittaa ne laihentavimmat vaatteet. Monta kerrosta vaatetta hakkaa sen, että läskini heiluisi valtoimenaan. Uskon.


2. Piilottelu kaupassa

Ennen tätä uutta ruokavaliota kaupassa käydessäni, aina kassalla PIILOTIN (kyllä) suklaat ja muut muiden tavaroiden alle hihnalla,  ettei seuraava asiakas niitä vahingossakaan näe. Totta se on. Salaatit ja muut suklaalevyjen ja einesten päälle. Naurettavaa, tiedän kyllä. Jotenkin se vaan hävetti silloin ja hävettäisi nytkin. Olen syyllistynyt siihenkin, että ostin tuuheita salaattipuskia vain sen takia, että pystyin peittämään niillä herkut. Yep, heittäkää vaan puukkoja. Heittäkää, olen valmis.


3. Istuminen

Ehei, ei ollenkaan niin luonnollinen juttu, kuten te syntiset normaalipainoiset luulette. Minun täytyy aina löytää se "edullisin" istumapaikka itselleni. Lattialla istuminen on toisinaan armollisinta ja toisinaan taas sohva, jossa ottaa tyynyn syliinsä peittämään pahimpia muhkuroita. Pöydän äärellä istuminen on parasta, mitä lihavalle voi sattua. Suosin siis sitä. #anteeksi


Osuiko yksikään kohta, sisters? Olenko ainoa?

Terveisin, Flunssa-minä

5 kommenttia:

  1. Et todellakaan oo ainoa...Eilen löysin sun blogin ja tää on melkeen ku suoraan mun omasta elämästä kertoisit. Tsemppiä sulle hirveen paljon, tiiän minkäisen asian kanssa painit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti, kiitos! Kiitti tsempeistä ja jos kerta saman asian kanssa käyt kehässä nyrkkitappelua, tsempit myös sulle. <3

      Poista
  2. Voi että miten tykkään sun kirjotustyylistä! Vaikka hymyilyttää niin kyllä samaistun, noinhan se menee täälläkin! Miksi löysin sinun helmi blogisi vasta tänään. No tiedämpä mitä lueskelen tämän päivän. Ainiin ja ehdin jo papu -postaukseen missä kehuit mustapapuja (nam!), mutta oletko ikinä kokeillut härkäpapuja? Jos et niin googlaappa ravintosisältö ja maista (niitä saa ihan perus cittarista ja prismasta kuivattuna ja mikä parasta yleensä myös kotimaisena).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäkin niin ihana kommentti, että kyllähän tässä herkistyy! <3 Olen maistanut härkäpapuja ja tykkään kyllä! Harmi vaan, ettei lähikaupasta niitä löydy. Täytyy hamstrailla isommasta kaupasta. :) Kiitti vinkistä ja muistutuksesta!

      Poista