maanantai 3. marraskuuta 2014

Soorii

Mä oon pahoillani kaikest, ymmärrän et jengi suuttuu ihan aiheest. Anteeks et tajusin tän vast täs vaihees. Ei ollut tarkotus ketään suututtaa. Ehkä tää kaikki ei ollukaan tyhmyyttä. Otan vastuun täst kaikest, mut en muuttas täst mitään. SORI. (https://www.youtube.com/watch?v=buWXHsYCI3M)

No, se siitä Vain Elämästä ja terveisiä sushibuffetista. Olen laiminlyönyt blogin ja pavut hetkeksi. Sori!

Nyt on eväät hommattu ensi viikkoa varten. Löytyy papuja, munia, proteiinia, vihanneksia jne. Jääkaapista ei löydy mitään, mikä heittäisi dieettikelkkani raiteilta. Hyvää ja terveellistä ruokaa tulossa, vihdoin täysipainoisesti. Ensimmäistä kertaa moneen, moneen viikkoon voimat riitti ottamaan niskasta kiinni ja laittamaan jääkaapin kuntoon. Hyvästi te kaikki valkoiset jauhopaholaiset e-koodeineen. Aikanne on nyt ohi.

Mulla on paljon kerrottavaa ja postauksia tulossa. Olen ikävöinyt kirjoittamista, mutta en ole vain pystynyt. Nyt tuntuu siltä, että tämä on terapiaa ja itseruoskintaa parhaimmillaan. Kerrankin hyvin alkanut projekti ei yhdestä kovasta takaiskusta voi loppua, varsinkin kun täytyy ajatella nyt omaa hyvinvointia.

Tästä jatketaan! Kiitti kommenteista, vastailen niihin nyt. :) Tsempit kohtalotovereille. Nyt jatkuu minunkin tarina täällä. Luonnostelin jo uraa uurtavan lihavan ihmisen Tinder-postauksen. Kyllä vaan.  Laitan ilmoille alkuviikosta. Huh, itkettää jo nyt!

Takaiskuista noustaan kuin Fenix-lintu, laavat (läskit) karistetaan siivistä ja noustaan uuteen tulevaisuuteen, eikö niin?

Jatketaan!

ps. mahtava liharesepti tulossa!
pps. mahtava superhalpa wokkiresepti tulossa!
ppps. kivaa alkavaa viikkoa!



2 kommenttia:

  1. Moikka! Hyvä että on motivaatio pysynyt! :) Se on hyvä että saa itseään niskasta kiinni uudelleen :) mulla itselläni ei niin hyvin ole mennyt, sain sen -19kg pois ja sitten repsahdin todella pahasti ja tässä nyt vierähtänyt 2 kk, että en ole paljoa treenaillut ja suuhunkin tullut tungettua kaikkea ja paljon onkin, vaaka näyttikin eilen aamulla +9kg! Masentaa eikä paljoa tekisi mieli lähteä salille hoikkien sekaan. Mutta jospa saan motivaatiota siitä, että myös sinä siellä jaksat tehdä hommia painonpudotuksen eteen! Tsemppiä matkaan sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Ria ja kiitti kommentista. Joo, onhan se aina taistelun takana että pääsee takaisin ruotuun. Täytyy vaan pitää tavoite kirkkaasti mielessä. :) -19kg on kyllä hurja suoritus ja toivottavasti pääset takaisin hyvään pudotustahtiin, pidän peukkuja! Mullekin salille meno on vielä ihan nou nou, mutta ehkäpä sitten, kun vaikkapa 20 kiloa on lähtenyt. Tsemppiä sullekin ja kivaa loppuvuotta! :)

      Poista